O meni

Financijski Savjetnik Vanja Kovačević
Moje ime je Vanja Kovačević i financijski sam planer u njemačkoj konzultantskoj firmi OVB Allfinanz d.o.o. koja se bavi analizom osobnih financija.
 
Europska javnost već preko 40 godina poznaje praksu planiranja za osobne financije. Uobičajeno je da stanovnik razvijene europske zemlje, osim liječnika ili odvjetnika, koristi usluge osobnog financijskog planera i poreznog savjetnika.
 
Uloga financijskog planera je da, prateći naše želje, navike i općenito životni stil, pomogne u kreiranju i kasnijem prilagođavanju kratkoročnih i dugoročnih financijskih ciljeva, kao i da nas upozori na prednosti i mane određenog proizvoda ili usluge, ili predloži novost sa tržišta kapitala koja bi po njegovom mišljenju podržavala brže ostvarenje zacrtanih ciljeva.
 
Usluga je namijenjena svima koji imaju kredite ili namjeravaju podići kredit, štedjeti za mirovinu, odabrati osiguranje, kupiti automobil ili nekretninu, školovati dijete, ulagati u fondove…
 
Na tržištu postoji niz ponuda, koje svojom brojnošću i raznolikošću prosječnom korisniku izgledaju nepregledno. Upravo je nepoznavanje i nerazlikovanje sadržaja ponuđenih proizvoda razlog da ih ignoriramo i ne koristimo njihov potencijal.
 
Često smo povodljivi, pa nakon slušanja dobrih i loših iskustava poznanika, ne znamo što je za nas doista dobro. To je razlog radi kojega čak devet od deset financijskih usluga i proizvoda biramo impulzivno, a ne strateški.
 
Često cijeli radni vijek posvetimo stjecanju novca a vrlo malo vremena odvojimo na financijsko planiranje. Što učiniti s novcem koji smo zaradili? Kako ga oplemeniti? Kako najbolje uštedjeti za mirovinu? Postoji li bolja opcija zdravstvenog osiguranja? Kako zaštititi obitelj ili imovinu? Što ako sutra više ne mogu raditi?
 
Ukoliko vas zanimaju odgovori na navedena pitanja, javite mi se i planirajmo zajedno.
Analiza i planiranje su potpuno BESPLATNI.
Pratite me na Facebook stranici: Vanja Kovačević – Financijsko Planiranje – BESPLATNO FINANCIJSKO PLANIRANJE U SPLITU.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close