Usluge

Usluga je namijenjena svima koji imaju kredite ili namjeravaju podići kredit, štedjeti za mirovinu, odabrati osiguranje, kupiti automobil ili nekretninu, školovati dijete, ulagati u fondove,…
Na tržištu postoji niz ponuda, koje svojom brojnošću i raznolikošću prosječnom korisniku izgledaju nepregledno. Upravo je nepoznavanje i nerazlikovanje sadržaja ponuđenih proizvoda razlog da ih ignoriramo i ne koristimo njihov potencijal.
Nema potrebe šetati od banke do banke, od osiguranja do osiguranja,…
Uštedite vrijeme, novac i živce.

Usluga je potpuno BESPLATNO.

Usluge planiranje:
KREDITI
– OSIGURANJA:
– životno
– neživotno
– LEASING
– INVESTICIJSKI FONDOVI
– MIROVINSKI FONDOVI
– STAMBENE ŠTEDIONICE
– DOPUNSKO I DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Razgovaramo s ljudima o njihovim željama i ciljevima, razmatramo njihovu trenutnu situaciju te izrađujemo individualna rješenja, uzimajući u obzir državne poticaje. Pri samoj izradi rješenja u središtu pažnje je, osiguranje egzistencije.

S našom premium-select strategijom pomažemo klijentima u pronalaženju odgovarajućeg izbora za njihove potrebe između različitih vrsta usluga i različitih davatelja usluga. Ovakvim pristupom sveobuhvatnog planiranja štitimo naše klijente od specifičnih interesa davatelja usluga, kod kojih potrebe klijenata nisu nužno uvijek na prvom mjestu.

INFO:
+385912521010
[email protected]
https://facebook.com/planiranjefinancija

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close